Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο δεν είναι τυχαία [Βίντεο]

Οι καταγγελίες πως στην Ελλάδα, διευθύνουσα σύμβουλος κρατικού οργανισμού, που εποπτεύεται μάλιστα από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, φέρεται πως υποχρέωσε υπαλλήλους να βγάλουν θρησκευτικές εικόνες από τα γραφεία τους, αλλά και τα σταυρουδάκια από τον λαιμό τους, ανοίγει μια τεράστια συζήτηση, σε παγκόσμιο μάλιστα επίπεδο.

Η διευθύνουσα του ΕΟΠΠΕΠ κατηγορείται ότι παραμονές Δεκαπενταύγουστου πέταξε εικόνες της Παναγίας στο καλάθι των αχρήστων.

Αυτά που συμβαίνουν δεν είναι τυχαία τόσο στην Ελλάδα της αποστασίας όσο και σε όλον τον κόσμο.

Στην Καλιφόρνια, η οποία παραμένει πιστή στις «αρχές» της Νέας Τάξης, η Σχολή του San Domenico, ένα καθολικό χριστιανικό μάλιστα εκπαιδευτικό ίδρυμα στο San Anselmo της Καλιφόρνιας, έχει αφαιρέσει τη συντριπτική πλειονότητα των χριστιανικών αγαλμάτων και εικόνων του ως μια προσπάθεια να γίνει πιο «πολυθρησκευτικό»!

Επιπλέον, η διεύθυνση της Σχολής δήλωσε πως το στρατηγικό τους σχέδιο περιλαμβάνει ακόμα και την κατάργηση της λέξης «καθολικός»!

Τα αντικείμενα που αφαιρέθηκαν περιλαμβάνουν και ένα άγαλμα της Παναγίας που κρατάει τον Χριστό που έστεκε στην κεντρική αυλή του σχολείου.

Δείτε τέλος βίντεο με τον χριστιανό παίκτη του NFL, του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, Μπέντζαμιν Χάτσον, να κόβεται στον αέρα λόγω… τεχνικού προβλήματος, όταν εκείνος αναφέρεται στον Χριστό.

Υπάρχει κάτι σαν παγκόσμιο κίνημα, αυτό που εχθρεύεται τον Χριστό και όλα δείχνουν πως η Ελλάδα μπαίνει για τα καλά μέσα σε αυτό το «άρμα»!

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι