Τίποτα δεν είναι τυχαίο: Η απόλυτη αλήθεια για το Κοράνι [Βίντεο]

Δείτε εδώ τι προτρέπει το Κοράνι στους μουσουλμάνους.

Ολόκληρο το Κοράνι, το ιερό βιβλίο του Ισλάμ, όπως θεωρείται για τους απανταχού μουσουλμάνους,είναι εμποτισμένο με τη βία και το μίσος για όλους τους "απίστους", όλους όσους είναι Χριστιανοί δηλαδή ή δεν υπηρετούν τις προτροπές του Αλλάχ (Γιαχβέ).

Το τελευταίο διάστημα, οι προτροπές αυτές τείνουν να πάρουν ανησυχητικές διαστάσεις με τον ιερό πόλεμο του Τζιχάντ που έχει κηρυχθεί σε όλο τον κόσμο, είτε με τις αθρόες αφίξεις μουσουλμάνων μεταναστών σε χώρες της Ευρώπης και ο,τι επακόλουθο συνεπάγεται αυτό.

Όσοι λοιπόν δεν γνωρίζουν τι ακριβώς λέει μέσα το Κοράνι, καλό είναι να ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να διαπιστώσουν την αλήθεια που κρύβεται μέσα σε αυτό το βιβλίο και να διαπιστώσουν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Βέβαια αν αυτή η μαχητική Αμερικανίδα, έκανε τον κόπο να διαβάσει και την εβραϊκή Παλιά Διαθήκη, που οι απατεώνες μεγαλοθεολόγοι του 4ου αιώνα την έβαλαν σαν δήθεν ιερή, μέσα στην χριστιανική Αγία Γραφή, δίπλα στα λόγια του Χριστού, θα διαπίστωνε, ότι λέει τα ίδια και χειρότερα.

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι