Αυτό ήταν το "κωδικό όνομα" του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην KGB

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με το sputniknews , έχει αποκαλύψει το κωδικό του όνομα που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής  εκπαίδευσης του στην  KGB.

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι το κωδικό του όνομα κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης του στην  KGB ήταν «Platov».

Ο Πούτιν επισήμανε μεταξύ των άλλων ότι δεν βλέπει κανένα λόγο να χρησιμοποιήσει τώρα πια τις κωδικές ονομασίες του, τότε χρησιμοποίησα μερικές φορές διάφορα τεχνολογικά ψευδώνυμα, αλλά τώρα είναι εντελώς  γελοίο να χρησιμοποιήσω ένα ψευδώνυμο, ειδικά στα social media.

Ο Πούτιν  έκανε λόγο ότι δεν έχει λογαριασμούς στα δίκτυα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Ενώ ξέρει ότι υπάρχουν περίπου 5.000 λογαριασμοί κοινωνικών μέσων που χρησιμοποιούν το όνομά του.

Συγκεκριμένα ανέφερε σχετικά το εξής :

"Δεν έχω καμία σχέση με κανένα από αυτούς τους λογαριασμούς, έτσι είναι σαφές σε εσάς, αλλά  και σε άλλους χρήστες, πως δεν γράφω με το όνομά μου, ελπίζω όλοι αυτοί ότι δεν λένε τίποτα κακό, αλλά πάντως δεν είμαι εγώ".

Από το  1985-1990 ο ρώσος πρόεδρος εργάστηκε για την KGB στην ανατολική Γερμανία  στην πόλη της Δρέσδης. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, έκανε διάφορες εργασίες πληροφοριών.

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι