Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης: Ενοχλητικός ο Χριστός – Τι του απαντάνε Ινδιάνοι [Βίντεο]

Το μένος κατά του Χριστού έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο πλαίσιο ισλαμοποίησης της Δύσης και προώθησης της Πανθρησκείας, της ένωσης δηλαδή των θρησκειών υπό την σιδηρά πυγμή ενός παγκόσμιου ηγέτη, οι Χριστιανοί διώκονται ή στην καλύτερη περίπτωση χλευάζονται.

Το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης στην Σκωτία, προέβη σε μία απίστευτη κίνηση.

Έβαλε προειδοποίηση σε μάθημα θεολογίας πως η Σταύρωση του Χριστού περιέχει ενοχλητικό περιεχόμενο, το οποίο μπορεί να αναστατώσει τους φοιτητές.

Οι προειδοποιήσεις έγιναν, όπως μεταδίδει το ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο «Russia Today» σε μάθημα με τον τίτλο «Δημιουργία προς την Αποκάλυψη, Εισαγωγή στην Βίβλο (Επίπεδο 1)».

gla1

Οι προειδοποιήσεις «trigger warnings» έχουν εισαχθεί σε διάφορους τομείς της κοινωνίας, για να τονίσουν σε ανθρώπους πως το εκάστοτε περιεχόμενο μπορεί να «πυροδοτήσει-trigger» μετατραυματικό στρες!

Ωστόσο, η κίνηση του Πανεπιστημίου δεν έχει καμία σχέση με αυτό και κριτικοί αναφέρουν πως το εν λόγω Πανεπιστήμιο αντέδρασε υπερβολικά ή απλά θέλει να περιορίσει την ελευθερία του λόγου σε σχέση με τον Χριστό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Telegraph», το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης σε κεφάλαιο σχετικά με τον Χριστό προειδοποιεί τους φοιτητές πως «περιέχει ωμές σκηνές της Σταύρωσης», προκειμένου να το αποφύγουν και να διαβάσουν καλύτερα για τις στιγμές χαλάρωσης του Βούδα, συμπληρώνουμε εμείς.

Ο χριστιανικός λόγος διώκεται παντού φυσικά και στην Ελλάδα. Όπου πρόσφατα απαγόρευσαν σε χριστιανούς να λειτουργήσουν στον Ιερό Ναό Παναγίας της Ελευθερώτριας στον Βοτανικό, όπου θα ανεγερθεί ισλαμικό τέμενος.

Την ίδια ώρα όμως απάντηση στους «πρυτάνεις και τους καθηγητές» της Δύσης έρχονται να δώσουν Ινδιάνοι, οι οποίοι βαπτίζονται μαζικά χριστιανοί ορθόδοξοι και φωνάζουν χωρίς φόβο «Χριστός Ανέστη».

Το παρακάτω βίντεο είναι συγκλονιστικό!

Στην μακρινή Γουατεμάλα, ο μακαριστός Πατέρας Ανδρέας υποστήριξε τους Ινδιάνους και άφησε σπουδαία κληρονομιά που συνεχίζει ο πατέρας Τζον Τσάκος.

Πριν λίγο καιρό έγινε μαζική βάπτιση 100.000 νέων ατόμων και η Εκκλησία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς.

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι