Η Ρωσία αποκαλύπτει τα κλωνοποιημένα σκυλιά του πολέμου [Εικόνες]

Η Ρωσία αποκαλύπτει τα γενετικά βελτιωμένα σκυλιά που θα συνεργαστούν με τις Ειδικές Δυνάμεις του Πούτιν που δημιουργήθηκαν από τον επιστήμονα που προσπαθεί να κλωνοποίηση τα μαμούθ.

Η αστυνομία και οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας δοκιμάζουν τρία Βελγικά Μαλινουά «ειδικά σκυλιά» για εκρηκτικά και ναρκωτικά τα οποία έχουν κλωνοποιηθεί από ένα νοτιοκορεατικό καθηγητή, ο οποίος έχει επίσης ως στόχο μια μέρα να αποκαταστήσει τα εξαφανισμένα μαμούθ στη Σιβηρία.

rosia apokalipti klonopiimena skilia polemou 1

Ο Δρ Hwang Woo Suk αποτιμά την αξία κάθε σκύλου σε 100.000 $ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες στη Γιακουτία, η οποία είναι η πιο κρύα περιοχή που κατοικείται στον κόσμο.

rosia apokalipti klonopiimena skilia polemou 2

Τα σκυλιά παρουσιάστηκαν στο Μουσείο Μαμούθ στην περιφερειακή πρωτεύουσα Γιακούτσκ, και παραδόθηκαν επίσημα στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, όπου θα τα εκπαιδεύσουν όπως απαιτείται.

Ο διευθυντής του Μουσείου Semyon Grigoryev είπε: «Αυτά τα σκυλιά έχουν αναδημιουργηθεί από κύτταρα από τα καλύτερα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της Κορέας, κληρονομώντας τις μοναδικές ικανότητές τους. «Θα είναι τα πρώτα κλωνοποιημένα σκυλιά στην υπηρεσία της Ρωσίας».

rosia apokalipti klonopiimena skilia polemou 3

Τα τρία σκυλιά που παραδόθηκαν στην Ρωσία είναι μεταξύ των 500 κλωνοποιημένων κουταβιών από τα εργαστήρια Sooam Biotech στη Σεούλ, το πρώτο κέντρο κλωνοποίησης των ζώων στον κόσμο.

rosia apokalipti klonopiimena skilia polemou 4

Ωστόσο, η κλωνοποίηση θεωρείται ως αμφιλεγόμενη από ορισμένες αρχές, οι οποίες ισχυρίζονται ότι έρχεται σε αντίθεση με τη φύση. /katohika.gr/ makeleio.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι