Αρχιεπίσκοπος Canterbury για την Ελλάδα!: Η μεγαλύτερη φυλακή οφειλετών στην ευρωπαϊκή ιστορία

Ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury «στέλνει στην κόλαση» τον αρχιερέα της διαπλοκής, Σημίτη και την συμμορία που κατέστρεψε την Ελλάδα!

Είναι πραγματικά συγκλονιστική η παρέμβαση του προκαθήμενου της καθολικής εκκλησίας του Καντέρμπουρυ, υπέρ της Ελλάδας και κατά των διεφθαρμένων της Ευρώπης. Όπου φυσικά σε κορυφαία θέση στην ιεραρχία της διαφθοράς, τοποθετεί την συμμορία Σημίτη ως υπεύθυνη για την μεθόδευση που κατέστρεψε την Ελλάδα.

Διαφθορά και γραφειοκρατία στους κύκλους της ευρωπαϊκής ένωσης οδήγησαν σε εξαθλίωση χώρες μέλη της με κορυφαίο παράδειγμα την Ελλάδα. Είναι οι πολιτικές της ευρωπαϊκής ένωσης που ευθύνονται για την εξαθλίωση. Και αυτές ακριβώς οι ανισότητες ευνοούν κάποιους ευρωπαίους που απολαμβάνουν πολυτελή βίο ενώ άλλες χώρες καταστρέφονται. Η ευρωπαΐκή ένωση είναι υπεύθυνη για την μετατροπή της Ελλάδας σε μία φυλακή χρέους. Την μεγαλύτερη Φυλακή χρέους στην ευρωπαϊκή ιστορία!

Στην πρόσφατη ομιλία του στο Παρίσι ο Αρχιεπίσκοπος Justin Welby υποστήριξε ότι οι πολιτικές της ευρωπαϊκής ένωσης κρατούν ολόκληρες χώρες σε απόγνωση εξαθλιώνοντας σημαντικού ποσοστό του πληθυσμού. Και συμπλήρωσε ότι αυτή η ανισότητα είναι βολική και πως η γιγάντωση της εξουσίας των Βρυξελλών, η γραφειοκρατία και η διαφθορά συντηρούνται προκειμένου κάποιοι ευρωπαίοι να ζουν σε πολυτέλεια ενώ άλλοι υποφέρουν.

Η ομιλία του μάλιστα έγινε στο καθολικό ινστιτούτο του Παρισιού όπου ο αιδεσιμότατος ανακηρύχθηκε σε επίτιμο διδάκτορα.

«Η Ελλάδα εισήλθε στην ευρωζώνη με πλαστά στοιχεία,  Με απόκρυψη του πραγματικού της χρέους πολύ χαμηλότερο από την πραγματικότητα, στην κυριολεξία χωρίς να πληρεί τα κριτήρια της εισόδου στην ευρωζώνη. Αυτό οδήγησε στην απώλεια της κυριαρχίας και φυσικά όταν ήρθε η κρίση του 2008 ήταν βέβαιο ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις τεράστιες υποχρεώσεις της.

Υποχρεώσεις που φυσικά είχαν δημιουργηθεί από αυτή την διεφθαρμένη ελίτ που την έβαλε με πλαστά στοιχεία στο ευρώ. Και φυσικά ο λογαριασμός έπεσε στις πλάτες των αδύναμων  Που ενώ αντιμετώπιζαν πρόβλημα επιβίωσης, ήρθε και η προσφυγική κρίση με εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες να τους γονατίσει. Και η βοήθεια που έλαβε για αυτή την τραγούδια από την ευρωπαΐκή ένωση ήταν μηδαμινή.

Έτσι την ευρωπαΐκή ένωση δάνεισε σε αυτούς τους ανθρώπους χρήμα για να αγοράσω προϊόντα από τις ίδιες τις χώρες της ένωσης και έπειτα τους στραγγάλισε δολοφονώντας την ελπίδα και το μέλλον τους επειδή δεν μπορούσαν να εξοφλήσουν. Και μετέτρεψαν την χώρα σε μία τεράστια φυλακή χρέους».

Αυτά είπε ο αρχιεπίσκοπος που δεν είναι καν Έλληνας.

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι