Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πούτιν σε Ολάντ « Μάζεψε τον Τσίπρα » Κινδυνεύει η Ελλάδα! Ο Αποκαλυπτικός Τηλεφωνικός Διάλογος Πούτιν-Ολάντ!

Πούτιν σε Ολάντ « Μάζεψε τον Τσίπρα » Κινδυνεύει η Ελλάδα! Ο Αποκαλυπτικός Τηλεφωνικός Διάλογος Πούτιν-Ολάντ!

Γελάνε στην Ρωσία με τις δήθεν αποκαλύψης Φρανσουά Ολάντ και της εφημερίδας Φερέφωνο του Σύριζα « Η Εφημερίδα των Συντακτών » Οτι ο Πούτιν είπε σε Τσίπρα «Η Ελλάδα δεν πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη»!

Αρθρο Σπύρος Πρίφτης...

Σύμφωνα με σενάρια ρώσοι αξιωματουχοι διαψέυδουν την Κυβέρνηση Τσίπρα, λέγοντας οτι: Ο Πουτιν μας προσφερε Πακετο 30 δις Βοηθεια! Απορριφθηκε απο Τσίπρα και Κομματα της Αντιπολιτευσης! Οπως επίσεις ότι Τσίπρας Λαφαζάνης ζήτησαν απο κοινού απο τον Ρώσο Πρόεδρο αν μπορούν να τυπώσουν νέες Δραχμές στην Ρωσία, βάση του σχεδιου Plan B και X «Βαρουφάκη» Για να πάρουν την θετική συγκατάθεση Πούτιν!

Πράγματι ο Πούτιν, βάση λεγόμενα ρώσων αξιωματούχων, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με Ολάντ, οταν διαπίστωσε οτι ο Τσίπρας παίζει με την τύχη της Ελλάδας, χωρίς να έχει στο μυαλό του να δεχτεί την παραμικρή οικονομικη βοήθεια απο την ρωσια, απλός κερδίζοντας λίγο χρόνο,για λογαριασμό τρίτης Χώρας «ΗΠΑ»! Με τον Πούτιν να λεεί σε Ολάντ « Μάζεψε τον Επειγόντως,Κινδυνεύει η Ελλάδα, Νομίζει οτί θα τα καταφέρει Μόνος του,χωρίς καμια Βοήθεια......Πιστέυει ότι οι ΗΠΑ θα τους Βοηθήσουν,και η Γερμανοι θα υποχωρήσουν;

Σενάρια-Ξεσενάρια, Η Ρωσια έχει όλες τις επαφές Πούτιν Τσίπρα καταγεγραμμένες, οπου αργά η γρήγορα θα τις αξιοποιήσει αναλόγως,οταν έρθει η κατάλληλη ώρα! Εξάλλου το Άρθρο του Σπύρου Πρίφτη με τιτλο : Αποκάλυψη Σοκ:Ο Πούτιν έδινε 30 δίς Βοήθεια στον Τσίπρα, Γιατί Αρνήθηκε? Ο Τεταμένος Τηλεφωνικός Διάλογος Τσίπρα,Πούτιν, Και το άρθρο του Σπύρου Πρίφτη,που απο Παραμυθάκι, έγινε Σενάριο,και τώρα Αποκάλυψη! Δείτε εδώ https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/i51RdTX9AzP τα αποκαλύπτει όλα!

Το Φερέφωνο του Σύριζα « Η Εφημερίδα των Συντακτών » Γράφει οτι ο Πούτιν είπε σε Τσίπρα «Η Ελλάδα δεν πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη»

Στο βιβλίο «Ενας πρόεδρος δεν έπρεπε να τα λέει αυτά» ο Φρανσουά Ολάντ φέρεται να έχει γνωστοποιήσει ορισμένα επεισόδια που αφορούν τις κρίσιμες συζητήσεις της κυβέρνησης Τσίπρα με τους δανειστές, με την αποκάλυψη Βομβα Ολάντ οτι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια του οποίου ο δεύτερος είπε στον πρώτο: «Οφείλω να σου δώσω μια πληροφορία «Η Ελλάδα μάς ζήτησε να τυπώσουμε δραχμές στη Ρωσία, καθώς δεν έχουν πλέον νομισματοκοπείο για να το κάνουν». Ο Ρώσος πρόεδρος φέρεται να πρόσθεσε: «Ηθελα να το γνωρίζεις, ώστε να γνωρίζεις καλά πως δεν αποτελεί δική μας επιδίωξη».

Στις 18 Ιουνίου ο πρωθυπουργός ξεκίνησε επαφές με σημαντικούς Ρώσους Αξιοματούχους τις οποίες πραγματοποίησε μαζί με τον τότε υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη.Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρίεφ, επικεφαλής της VEB-Vnesheconombank, κρατικής τράπεζας Ανάπτυξης και Διεθνών Υποθέσεων της Ρωσίας,σε συζήτηση Ντιμιτρίεφ Λαφαζάνης και Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ρώτησε τον τραπεζίτη: «Αλήθεια, μπορείτε εσείς να τυπώσετε χρήμα άλλης χώρας; Με τον Ρωσο τραπεζίτη να του απαντά καταφατικά «Ναι».

Μερικές εβδομάδες αργότερα, μία ημέρα μετά το ελληνικό δημοψήφισμα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν κάλεσε στο τηλέφωνο τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός είπε στους πολιτικούς αρχηγούς, με τους οποίους συνεδρίαζε στο πλαίσιο του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ότι έπρεπε να διακόψουν.

Ακολούθως κάλεσε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να παρίσταται και αυτός στο τηλεφώνημα με ανοικτή ακρόαση. O Ρώσος πρόεδρος είχε πει στον Ελληνα πρωθυπουργό: «Η Ελλάδα δεν πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη. Η αποχώρηση από το ευρώ δεν είναι προς τον συμφέρον ούτε της ελληνικής κυβέρνησης, ούτε του λαού της, ούτε της Ρωσίας». Από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα είχε ξεκαθαριστεί τότε ότι η Ελλάδα δεν επιθυμεί την έξοδό της από την ευρωζώνη.

Πείτε κάποιοι στους Δημοσιογράφους τις Εφημερίδα των Συντακτών,οτι στα σχέδια Πούτιν,είναι η διαλύσει της ΕΕ, και η ένταξη της Ελλαδας στην σφαιρα επιρροής της ρωσίας!

Αρθρο Σπύρος Πρίφτης  -  email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

{ampz:inside_item}
© 2021 www.Pyli-Apokalypseis.com - Όροι Χρήσης