ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ… Ουρά Ρωσικών πλοίων σε Βόσπορο και Αιγαίο!

Το ένα πλοίο πίσω από το άλλο στέλνουν οι Ρώσοι μέσω των στενών του Βοσπόρου (όπου καταγράφεται το πέρασμά τους) και του Αιγαίου.

Και αυτό γιατί οι Ρώσοι θέλουν να τελειώνω το δυνατόν συντομότερο με τη Συρία για να μην εξελιχθεί σε ένα επίπεδο χειρότερο από τον «ψυχρό» πόλεμο όπως αναφέρουν ρωσικά μέσα.

Οι Ρώσοι όχι μόνο φοβούνται την εμπλοκή στη Συρία με αντίθετες δυνάμεις και βλέψεις – καθώς και οι Αμερικανοί αρχίζουν και στέλνουν στρατεύματα – αλλά και τις επιπτώσεις για το εσωτερικό της χώρας τους.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα η παράταση των εχθροπραξιών στη Συρία μπορεί να μεταφέρει τον πόλεμο στη Μόσχα με εξτρεμιστικές δυνάμεις τζιχαντιστών όπως έγινε στη Νότια Γαλλία και σε άλλα μέρη της Ευρώπης.

Τα ρωσικά μέσα μάλιστα σημειώνουν ότι μπορεί να μην υπάρχει πλέον μια ιδεολογική αντιπαράθεση μεταξύ Συρίας και Αμερικής ωστόσο η εμπλοκή δυο πολεμικών μηχανών στο ίδιο μέρος με εντελώς διαφορετικά συμφέροντα κάνει την κατάσταση πιο επικίνδυνη από την εποχή του «ψυχρού» πολέμου.

Οι συχνές επαφές εξάλλου Λαβρόφ – Κέρι παρότι δεν μαθαίνουμε τι ακριβώς συζητάτε αποκαλύπτει του λόγου του αληθές.

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

1 σχόλιο

  • Χρήστος Παυλακάκης
    Χρήστος Παυλακάκης Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016 07:22

    Ρε παιδιά!
    Κάντε λίγο κράτει με τους τίτλους. Διότι πουθενά στο κείμενο δεν γράφει "πάγωσαν οι τούρκοι" ή κάτι παραπλήσιο, αλλά το βάζετε με κεφαλαία στον τίτλο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι