Οι φεμινίστριες «πιόνια» της Νέας Τάξης - Φανατικά υπέρ του Ισλάμ σε Ευρώπη και Αμερική

Οι πολιτικοί της Ευρώπης δυστυχώς συμβάλλουν στο να εποικιστεί η γηραιά Ήπειρος από μουσουλμάνους «μετανάστες και πρόσφυγες», τους οποίους καλωσορίζουν στις χώρες τους.

Άραγε έχουν άγνοια περί τίνος πρόκειται ή οδηγούν εν γνώση τους τις χώρες τους σε βιολογικό αφανισμό.

Η Σουηδή πολιτικός της Αριστεράς, Barbro Sörman, ξεσήκωσε αντιδράσεις με δήλωσή της ότι είναι χειρότερο όταν Σουηδοί άνδρες βιάζουν γυναίκες σε σύγκριση με τις σεξουαλικές επιθέσεις των οπαδών του Ισλάμ.

«Οι Σουηδοί που βιάζουν, το πράττουν παρά την αυξανόμενη ισότητα των δύο φύλων. Κάνουν συνειδητή επιλογή. Είναι χειρότεροι», έγραψε η Σουηδή πολιτικός μέσω Twitter.

femi

H Sörman, η οποία δηλώνει σοσιαλίστρια και φεμινίστρια, έκανε το εν λόγω σχόλιο, επειδή ενοχλείται όπως λέει από τις συνεχείς αναφορές των ΜΜΕ πως οι περισσότερες σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών γίνονται από μουσουλμάνους «πρόσφυγες».

Για να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από το γεγονός αναφέρθηκε στους Σουηδούς άνδρες, οι οποίοι δεν έχουν δικαιολογία όταν βιάζουν και πρέπει να στέκονται σε καλύτερο επίπεδο από ότι οι «μετανάστες».

Προσπάθησε δηλαδή να υποβαθμίσει την πραγματικότητα.

Σημειώνεται πως η Σουηδία είναι γνωστή ως η πρωτεύουσα των βιασμών στην Ευρώπη!

77.6% από τους βιαστές είναι αλλοδαποί.

Δείτε τέλος στην παρακάτω φωτογραφία την φεμινίστρια συγγραφέα, Theresa Corbin, να λέει: «Το Ισλάμ κατέληξε να είναι η θρησκεία, η οποία "άγγιξε" τα φεμινιστικά ιδανικά μου».

Τα σχόλια δικά σας! liakonews/el.gr

Corbin

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι