Έκτακτη είδηση: Οι Αμερικανοί κινητοποίησαν 7 αεροπλανοφόρα με δεκάδες πλοία συνοδείας,για πρώτη φορά από το 2012

Το ένα μετά το άλλο τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα με πλήρη σύνθεση μάχης,εγκαταλείπουν τους αμερικανικούς ναυστάθμους,για εκτεταμένα γυμνάσια,ακολουθούμενα από δεκάδες πλοία συνοδείας. Σύμφωνα με ρωσικές πηγές,το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Ρόναλτ Ρίγκαν»εγκατέλειψε τον ναύσταθμο της Γιοκοσούκα στις 4 Ιουνίου με κατεύθυνση τον θαλάσσιο χώρο μεταξύ της Ιαπωνίας και της Ρωσίας.

Την 1η Ιουνίου το αεροπλανοφόρο «Dwight David Eisenhower»έλαβε εντολή να κατευθυνθεί προς την Μεσόγειο,όπου επιχειρεί ήδη το «Harry Truman».Παράλληλα το «John Stennis»επιχειρεί στην θάλασσα της νότιας Κίνας και ενισχύθηκε με νέα πλοία επιφανείας.

Πριν μερικές ώρες τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ «Carl Vinson» και «George Washington» έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν τους ναυσταύθμους τους και με πλήρη πολεμική σύνθεση αναχώρησαν για γυμνάσια με πραγματικά πυρά.Μάλιστα οι Ρώσοι έχουν την πληροφορία,πως μέσα στις επόμενες ώρες οι Αμερικανοί θα κινητοποιήσουν και το «Τζωρτζ Μπους»!!!

Η πρωτόγνωρη αυτή κινητοποίηση των Αμερικανών για πρώτη φορά εδώ και 4 χρόνια,έχει σημάνει συναγερμό στο ρωσικό γενικό επιτελείο και ετοιμάζονται ανάλογες κινήσεις.Αν οι Αμερικανοί επιχειρήσουν γενικό ξεκαθάρισμα με την Ρωσία θα το δούμε σύντομα.Πάντως έχουν συγκεντρώσει τεράστια ισχύ πυρός,από την Βαλτική,Μαύρη Θάλασσα,Ατλαντικό και Ειρηνικό.Οι μέρες που θα ακολουθήσουν είναι εξόχως κρίσιμες.

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι