Ταϊλάνδη: Επιχείρηση μεταφοράς 137 τίγρεων από βουδιστικό μοναστήρι [Εικόνες-Βίντεο]

Εικόνες από την επιχείρηση μεταφοράς 137 τίγρεων, τις οποίες εξέτρεφαν και ακολούθως πουλούσαν σε ιδιώτες και ζωολογικούς κήπους, βουδιστές μοναχοί στην Ταϊλάνδη, έδωσαν στη δημοσιότητα οι τοπικές αρχές. Ο βουδιστικός ναός του Καντσαναμπούρι είχε αναπτύξει μία άκρως επικερδή επιχείρηση, εξασφαλίζοντας άδεια από την κυβέρνηση, η απόφαση της οποίας παραβίαζε όλες τις διεθνείς συνθήκες και νόμους.

Η επιχείρηση μεταφοράς ξεκίνησε τη Δευτέρα (30/5) και θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Συμμετέχουν σχεδόν 1.000 άτομα από διάφορες ειδικότητες, καθώς η μεταφορά των άγριων ζώων απαιτεί ειδική μέριμνα και ειδική συμπεριφορά.

Στους μοναχούς απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες για την εκτροφή και εμπορία των άγριων ζώων, τις οποίες ωστόσο αρνήθηκαν, δίχως να εξηγήσουν πώς βρέθηκαν όλες αυτές οι εγκαταστάσεις μέσα στο βουδιστικό ναό.

Οι βουδιστές μοναχοί χρησιμοποιούσαν επίσης, τα ζώα για να αποσπούν χρήματα από τους τουρίστες που επισκέπτονταν την περιοχή, οι οποίοι πλήρωναν εισιτήριο για να τα δουν και να τα ταΐσουν, παρ' ότι είχε απαγορευτεί ρητώς κάτι τέτοιο.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη μεταφορά των πανέμορφων αιλουροειδών.

tiger 1

TIGER 2

tiger3

tiger4

Πηγή

 

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι