Τεχνητή βροχή μετεωριτών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στην Ιαπωνία [Εικόνες-Βίντεο]

Η Ιαπωνία έχει ένα σχέδιο για την τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Η εταιρεία Star-ALE, σχεδιάζει μια τεχνητή βροχή μετεωριτών που θα μπορούσαν να την δουν πάνω από το Τόκιο κατά τη διάρκεια των αγώνων του 2020.

Τα πυροτεχνήματα που ονομάστηκαν «Sky Canvas», θα είναι ορατά από σε μια περιοχή πάνω από 120 μίλια, σύμφωνα με τις αξιώσεις της εταιρείας.

Ένα φυσικό πεφταστέρι συμβαίνει όταν ένα σωματίδιο στο χώρο, με μέγεθος μερικών χιλιοστών, εισέρχεται στην ατμόσφαιρα και καίει φωτεινά μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται εκπομπή πλάσματος (plasma emission) γράφει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της.

«Στόχος μας είναι να αναδημιουργήσουμε τεχνητά τη διαδικασία αυτή.».

Για να ξεκινήσουν τα κοσμικά πυροτεχνήματα η Star-ALE θα στείλει ένα μικροδορυφόρο στο διάστημα φορτωμένο με 5.000 σφαιρίδια. Αυτά τα σφαιρίδια από διάφορα μέταλλα και στοιχεία όταν θα εισέρχονται στην ατμόσφαιρα θα εκπέμπουν διαφορετικά χρώματα. Το Κάλιο, για παράδειγμα, καίει μοβ, το καίσιο καίει μπλε, και ο χαλκός αφήνει μία πράσινη λάμψη.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, την παράσταση θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν σε όλο το Τόκιο και έχουν ένα κοινό 30.000.000 ανθρώπων.

iaponia techniti vrochi meteoriton olimpiakous agones 2020 pyli apokalypseis

iaponia pyli apokalypseis

x

xx

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι