Ολλανδός κατασκεύασε τεράστιο αντίγραφο της Κιβωτού του Νώε [Βίντεο]

Σύμφωνα με την USA Today, η κιβωτός πιστό και λειτουργικό αντίγραφο του βιβλικού πρωτότυπου κατασκευάστηκε από τον Ολλανδό Johan Huibers, ο οποίος είπε ότι η ιδέα για την κατασκευή της , του ήρθε όταν ονειρεύτηκε ότι μια τεράστια πλημμύρα κάλυψε την επαρχία Noord-Holland στην Ολλανδία.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Κιβωτός θα σταματήσει σε διάφορες πόλεις-λιμάνια της Βραζιλίας ενώ θα κάνει και τέσσερις στάσεις κατά μήκος της ακτής των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Ίδρυμα της Κιβωτού του Νώε - το οποίο είναι επίσης δημιουργία του ξυλουργού και εργάζεται για να αντλήσει κεφάλαια για το ταξίδι της κιβωτού.

"Αυτό το όνειρο σηματοδοτεί την έναρξη μιας συναρπαστικής περιπέτειας κατά την οποία ο Johan ξεπέρασε φαινομενικά ανυπέρβλητα εμπόδια για να πετύχει τον τελικό στόχο του: την οικοδόμηση του ενός αντιγράφου της Κιβωτού του Νώε", ανέφερε επίσης η οργάνωση.

Η σύγχρονη κιβωτός, που ονομάστηκε «Κιβωτός του Γιόχαν," έχει μήκος 125 μέτρα, πλάτος 29 μέτρα, ύψος 23 μέτρα και χωράει 5 χιλιάδες κόσμου (ή είδη ζώων) . Είναι ένα πλήρως λειτουργικό αντίγραφο της Κιβωτού του Νώε, όπως περιγράφεται στο βιβλίο της Γένεσης στην Αγία Γραφή.

Ark Of Noah Dimensions from Ark of Noah Foundation on Vimeo.

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι