Αυτοί είναι οι «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ» της λαθρο-εισβολής στην Ευρωπαϊκή ήπειρο

Ήταν αυτή που συνέβαλλε καθοριστικά στην ανατροπή του καθεστώτος Καντάφι στην Λιβύης, δημιουργώντας μια μεγάλη «τρύπα» σε όλη την βόρειο Αφρική που από τότε η τρύπα αυτή άρχισε σε να γεμίζει με εκατομμύρια μουσουλμάνους που προωθούνται στην Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Η Χιλαρι Κλίντον σε δηλώσεις της στις 14/11/2015 τόνισε ότι δεν πρέπει να… χτυπήσουμε το ISIS, ενώ κατηγόρησε με έντονο τρόπο τους χριστιανούς που υποκινούνται από την… «φασιστική» Ρωσία και τον… «στυγνό δικτάτορα», Πούτιν.

Hillary-Clinton

Σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν αυτή η κυρία εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, όταν πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει πως θα επιθυμούσε ούτε λίγο ούτε που να δει τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, κρεμασμένο στην κόκκινη η πλατεία.

 

Ο δεύτερος κα ο μεγαλύτερος σπόνσορας όλης αυτής της λαθρό εισβολής στην Ελλάδα και στη Ευρώπη, είναι ο γνωστός μας Τζωρτζ Σόρος. Ο Σόρος τον περασμένο Νοέμβριο όταν βρέθηκε στην Τουρκία ομολόγησε εν ψυχρώ ότι έχει προσφέρει 11 δις δολάρια για να προωθήσει όλο αυτό τον ισλαμικό όγκο προς την Ευρώπη ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και… μαθήματα ανθρωπισμού στην Ελλάδα.

Ο Σόρος είναι ο μεγάλος χορηγός όλων αυτών των περιέργων ΜΚΟ που αλωνίζουν ανεξέλεγκτα την χώρα μας και διαμορφώνουν την προσφυγική πολιτική κατά τις επιταγές της Νέας Τάξης.

soros pyli apokalypseis

Εδώ και χρόνια χρηματοδοτεί στην Ελλάδα αφειδώς όχι μόνο ανθελληνικές οργανώσεις, όπως το Helsinki Committee, αλλά και άλλες που η δράση τους κινείται σε έντονα ανθελληνικά πλαίσια. Πρόκειται για εκείνες τις ΜΚΟ που δεν κάνουν τίποτα’ άλλο παρά να συντάσσουν εκθέσεις περί ύπαρξης «τουρκικής», «μακεδονικής», «τσάμικης» και «βλάχικης» μειονότητας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα.

Μ. Ν. ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

nikosxeiladakis.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι