Και ο Τσίπρας στους...άσπονδους εχθρούς της Τουρκίας στην Ρωσοτουρκική κρίση

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την τούρκικη εφημερίδα, από τη αρχή της μεγάλης κρίσης που ξέσπασε μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας αυτοί είναι οι ηγέτες αυτοί έσπευσαν να ταχτούν με το πλευρό της Ρωσίας και εναντίον της Τουρκίας.

Μεταξύ των ηγετών αυτών, σύμφωνα πάντα με την τουρκική εφημερίδα, βρίσκονται φυσικά ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασέρ Άσαντ, ο πρόεδρος της Ομόσπονδης Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ramzan Kadirov, o… Έλληνας πρωθυπουργός, (?), κ Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βορείου Κορέας, Kimg Jong-Un και ο ηγέτης του Ιράν, Hasan Ruhani.

Το εντυπωσιακό είναι πως σε όλους αυτούς τους εχθρούς της Τουρκίας που εκδηλωθήκαν με την ρωσοτουρκική κρίση, η Sabah συμπεριλαβαίνει και το τουρκικό συγκρότημα των ΜΜΕ, Doğan Medya, στο οποίο ανήκει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, τα Ιδρύματα του Φετουλάχ Γκιουλέν, καθώς και το φιλοκουρδικό κόμμα HDP και φυσικά το κουρδικό ΡΚΚ.

Όλοι αυτοί συμπεριλαμβανομένου και του… κ Τσίπρα, σύμφωνα με την Sabah, συνωμοτούν μαζί με τον Ρωσο πρόεδρο Βλαδιμήρ Πούτιν να καταστρέψουν την Τουρκία.

Όπως φαίνεται, «ο φόβος φυλάει τα έρμα» και από εδώ και πέρα οι Τούρκοι θα φοβούνται και… την σκιά τους!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

nikosxeiladakis.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι