Πούτιν στον Ρωσικό Στρατό: «Προετοιμάστε τη Συρία να γίνει το ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ του Ομπάμα»

Διέταξε τον υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού και τον επικεφαλής της ρωσικής αεροδιαστημικής Δυνάμης, Victor Bondarev να ξεκινήσουν την προετοιμασία ώστε να μετατραπεί η Συρία για να γίνει μια «αδιαπέραστη ζώνη συγκρούσεων» που, στην πραγματικότητα, να μετατραπεί σε «νεκροταφείο του Ομπάμα» και θα σημάνει το τέλος των ΝΑΤΟ-Δυτικής συμμαχία κατά της Ομοσπονδίας.

cf81cf89cf83ceb9cebaceb7-ceb2ceb1cf83ceb7

Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, η σοβαρή αυτή διαταγή πολέμου εξασφαλίστηκε αφότου ο Πρόεδρος Πούτιν και ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός, Βενιαμίν Νετανιάχου κατέληξαν σε συμφωνία αργά χθες υπό την προϋπόθεση ότι το Ισραήλ δεν θα επηρεάσει ούτε τις ρωσικές αεροπορικές ούτε τις χερσαίες δυνάμεις που επιχειρούν στη Συρία, ακόμη και στην περίπτωση ενός μεγάλου πολέμου με το καθεστώς του Ομπάμα.

Εξίσου προκλητική κατά της Ομοσπονδίας και υπεύθυνη για την εν λόγω διαταγή του πολέμου, η έκθεση σημειώνει, ήταν η και η ανακοίνωση της Γερμανίας, το πρωί της Τρίτης, για αποστολή στρατού στη Συρία.

Και παράλληλα η άρνηση των Γερμανών να μοιραστούν κάθε στοιχείο που διαθέτουν για τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους με τη Ρωσία την άρνηση συνεργασίας με την τρέχουσα νόμιμη συριακή κυβέρνηση (του Άσαντ) που βρίσκεται στην εξουσία.

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι