Η MIT ζήτησε να αναγνωριστεί το Ισλαμικό Κράτος ως κανονικό κράτος!

Ο Χακάν Φιντάν (Hakan Fidan) υποστήριξε ότι η Δύση πρέπει να αποδεχτεί το Ισλαμικό Κράτος.

«Κολλητός» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Χακάν Φιντάν φρόντισε στις δηλώσεις του να καταδικάσει τη ρωσική εμπλοκή στον πόλεμο στη Συρία, κατηγορώντας τη Μόσχα ότι επιχειρεί να «καταπνίξει» την ισλαμιστική επανάσταση.

Προσέξτε, για τον επικεφαλής των μυστικών τουρκικών υπηρεσιών, οι τζιχαντιστές διεξάγουν κάποια «ισλαμιστική επανάσταση». Έχει και καλύτερα παρακάτω.

«Το Ισλαμικό Κράτος είναι μια πραγματικότητα και πρέπει να αποδεχτούμε ότι δεν μπορούμε να ξεριζώσουμε μια καλά οργανωμένη και δημοφιλή κατάσταση όπως το Ισλαμικό Κράτος. Για αυτό παροτρύνω τους δυτικούς εταίρους μου να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για τα ισλαμικά πολιτικά ρεύματα, να βάλουν πέρα τον κυνικό τους τρόπο σκέψης και να αντικρούσουν τα σχέδια του Βλάντιμιρ Πούτιν να συντρίψει τους ισλαμιστές επαναστάτες στη Συρία», δήλωσε σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu στις 15 Νοεμβρίου.

Έχει και ακόμα… καλύτερο παρακάτω.

Ο Χακάν Φιντάν πρόσθεσε ότι για να αντιμετωπιστεί ο μεγάλος αριθμός ξένων τζιχαντιστών που επιθυμούν να ταξιδέψουν στη Συρία, είναι επιτακτική ανάγκη το Ισλαμικό Κράτος να ανοίξει ένα προξενείο ή έστω ένα πολιτικό γραφείο στην Κωνσταντινούπολη.

Υπογράμμισε ακόμα ότι η Τουρκία είναι αποφασισμένη να παράσχει ιατρική φροντίδα σε όλους τους τραυματίες θύματα των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών, ανεξάρτητα των πολιτικών ή θρησκευτικών τους απόψεων. (Ηλίθια δήλωση, αφού η Ρωσία βομβαρδίζει μόνο τζιχαντιστές, δεν βομβαρδίζει χριστιανούς).

Αυτά που μόλις διαβάσατε, λόγια του αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας, ότι δηλαδή το Ισλαμικό Κράτος είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να αποδεχθούμε και ότι είναι καλό να ανοίξει και προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, δηλαδή να αναγνωριστεί ως κανονικό κράτος, είναι η επίσημη θέση της Τουρκίας.

Μην γελιέστε! Αυτά σχεδιάζουν. Η Τουρκία είναι το κράτος τρομοκράτης που «εξάγει» σκληρό τζιχαντισμό σε όλο τον κόσμο και στην Ευρώπη. Η Τουρκία είναι το Ισλαμικό Κράτος!

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι