Σε αυτά τα μερή δεν θα βγάλετε ποτέ φωτογραφίες! [Εικόνες]


Σήμερα, η κάθε ταξιδιωτική εμπειρία συνοδεύεται και από την απαραίτητη φωτογραφία από τον τόπο του «εγκλήματος». Μάλιστα, η φρενίτιδα της φωτογραφίας είναι τόσο μεγάλη, που ο ταξιδιώτης αντί να ζει τη στιγμή ζει το κλικ!

Υπάρχουν, όμως, και μέρη που είναι τόσο ιερά ή τόσο όμορφα που καταστρέφονται από το φλας του φακού, με αποτέλεσμα να έχει απαγορευτεί η απαθανάτιση τους από τους ταξιδιώτες που συρρέουν εκεί.

Μουσείο Ορσέ

orse

Οι κάμερες είναι απαγορευμένες στην Παριζιάνικη αίθουσα, που φιλοξενεί την αυτοπροσωπογραφία του Βαν Γκογκ. Ωστόσο, επιτρέπεται να ζωγραφίσεται ότι βλέπετε... Καλή τύχη!

Το εσωτερικό του Taj Mahal

taj mahal

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί βλέπετε μόνο το εξωτερικό του ναού; Αν έχετε πείσει τον εαυτό σας ότι αυτό συμβαίνει λόγω ομορφιάς, κάνετε λάθος! Οι φωτογραφίες απαγορεύονται στο εσωτερικό του Μαυσωλείου!

Ο Δαβίδ του Michelangelo

MIKELANTZELO

H Accademia Gallery στην Φλωρεντία φιλοξενεί ένα από τα κορυφαία αγάλματα όλων των εποχών, κρίμα πάντως που οι φρουροί του μουσείου φωνάζουν ακατάπαυστα «ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ».

Kumsusan Palace of the Sun

o-KUMSUSAN-PALACE-OF-THE-SUN-570Και μόνο στο άκουσμα της λέξης φωτογραφία... την έχετε πατήσει! Είναι απαγορευμένο να φωτογραφίζεις τα ταριχευμένα σώματα των ηγετών Kim il Sung και Kim Jong il.

Καπέλα Σιξτίνα

o-SISTINE-CHAPEL-570

Το ακοίμητο μάτι των φρουρών κάνουν σχεδόν αδύνατη την φωτογράφιση του κορυφαίου έργου!

newsbomb.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι