Λύνοντας το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών με...πέντε βήματα [Βίντεο]

Το πρόβλημα λύνεται με πέντε ξεκάθαρα βήματα, όπως μας περιγράφει αυτό το πραγματικά καταπληκτικό βίντεο, που ίσως ξυπνήσει κάποιους σκόπιμα κοιμωμένους τον ύπνο του δικαίου!

Τα πέντε αυτά βήματα είναι :

1) Να σταματήσουν να υποστηρίζουν τους τρομοκράτες που είναι γέννημα των ταγών της Νέας Τάξης. Είναι πλέον γνωστό ποιοι προμηθεύουν όπλα και πολεμικό υλικό στους τρομοκράτες.

2) Να εμποδίσουν το ISIS να παίρνει προμήθειες από την Τουρκία και την Ιορδανία και να μπλοκάρουν τους λογαριασμούς των στην Σαουδική Αραβία και στο Κατάρ, από τους οποίους ενισχύονται οι Τζιχαντιστές πουλώντας παράνομο πετρέλαιο.

3) Να στηριχτεί το καθεστώς της Συρίας και να εγκαταλειφτούν όλα τα σχέδια ανατροπής του προέδρου Άσαντ. Αν οι ΗΠΑ και σύμμαχοι τους θέλουν πραγματικά να σταματήσει αυτή η τραγωδία, να συνεργαστούν άμεσα με τη Ρωσία για να χτυπηθούν αποφασιστικά οι Τζιχαντιστές. Ο Άσαντ έχει μεγαλύτερη υποστήριξη από τον λαό του, από ότι έχει ο Ομπάμα από τους Αμερικανούς.

4) Να αρχίσει αμέσως μια εντατική προσπάθεια ανοικοδόμησης της Συρίας και ανακούφισης του συριακού λαού μέσα στο έδαφος του με τρόφιμα και άλλες προμήθειες. Αυτό κοστίζει, αλλά ο πόλεμος κοστίζει πολύ περισσότερο.

5) Να δοθούν πίσω τα σπίτια των προσφύγων έτσι ώστε να μπορούν να γυρίσουν   να κατοικήσουν στα δικά τους σπίτια αντί να δημιουργούν κατασκηνώσεις και καταυλισμούς σε άλλες χώρες προκαλώντας μεγαλύτερα προβλήματα.

Πέραν από αυτά τα πέντε βήματα, να σταματήσει η διεθνής υποκρισία κυρίως όσων υποστήριξαν την ισλαμική τρομοκρατία για τα δικά τους συμφέροντα και έφεραν αυτές τις αλλεπάλληλες ανθρωπιστικές καταστροφές, προκαλώντας το μεγαλύτερο κύμα προσφυγών στη σύγχρονη ιστορία.

Καιρός να αντιμετωπιστεί το τεράστιο αυτό πρόβλημα στην ρίζα του!

«Για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά, μπορείτε να πάτε στις Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Μετάφραση: Ελληνικά»

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Πηγή: nikosxeiladakis.gr

Πύλη Αποκάλυψης

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι