Κατάστημα με...σουβενίρ άνοιξαν πρόσφατα οι τζιχαντιστές! [Εικόνες]

Ένα κατάστημα με είδη δώρων και αναμνηστικά του Ισλαμικού Κράτους, άνοιξαν πρόσφατα οι τζιχαντιστές στην Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ.

Το Γραφείο Πληροφοριών του Ισλαμικού Κράτους, που βρίσκεται στην ίδια πόλη, έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το «Gift Shop» των τζιχαντιστών, με το εμπόρευμα και τους υποψήφιους αγοραστές να περιφέρονται μέσα σε αυτό.

Μετά την ίδρυση γραφείου ταξιδίων μέσα στην έκταση του Ισλαμικού Κράτους, το κατάστημα με είδη δώρων, έρχεται να προστεθεί στις επιχειρηματικές δραστηριότητες των τζιχαντιστών και να αναδείξει τις δράσεις τους, καθώς το εμπόρευμα του συνδέεται άμεσα με αυτές.

Κουκούλες, όπως αυτές που φορούν οι τζιχαντιστές, όταν εκτελούν τα θύματά τους, όπλα και σφαίρες, μπάλες του μπέιζμπολ, καπελάκια και φόρμες Adidas, είναι μόνο μερικά από τα είδη που εμπορεύεται το κατάστημα του Ισλαμικού Κράτους στη Μοσούλη.

Το πιο φρικιαστικό όμως από τα είδη δώρων που βρίσκονται στο κατάστημα του Ισλαμικού Κράτους είναι τα αντίγραφα των σπαθιών με τα οποία έχουν κατά καιρούς εκτελέσει τα αθώα θύματά τους, όπως δημοσιογράφους από την Δύση ή ανθρώπους που εργάζονταν σε αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας.

Οι τζιχαντιστές κατέλαβαν τη Μοσούλη τον Ιανουάριο του περασμένου έτους και αφού καταδίωξαν τους Ιρακινούς στρατιώτες, απελευθέρωσαν 1.000 κρατούμενους από την τοπική φυλακή.

Στην ιστοσελίδα του Γραφείου Πληροφοριών του Ισλαμικού Κράτους υπάρχει αναφορά στο «Gift Shop» των τζιχαντιστών: «Στο όνομα του Αλλάχ του Ελεήμονος. Γραφείο Πληροφοριών του Κράτους της Νινευή. Κατάστημα πώλησης στρατιωτικού εξοπλισμού στην πόλη της Μοσούλης».

katastima me souvenir anoiksan prosfata oi tzixantistes 1

katastima me souvenir anoiksan oi tzixantistes 2

katastima me souvenir anoiksan prosfata  oi tzixantistes 3

katastima me souvenir anoiksan prosfata oi tzixantistes 4

katastima me souvenir anoiksan prosfata  oi tzixantistes 5

katastima me souvenir anoiksan prasfata oi tzixantistes

Πηγή

 

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι