Τα Σκόπια διαλύονται – Βγαίνουν αληθινές οι προφητείες! [Βίντεο]

Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, η επιλογή του να παραιτηθεί, αποτυπώνει τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετείται το DUI απέναντι στην πολιτική κρίση στη χώρα και για τη στάση της κυβέρνησης σχετικά με μια σειρά σημαντικών ζητημάτων για την ΠΓΔΜ.

Υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι είναι εχθρική απέναντι στους Αλβανούς της χώρας.

arben labenista

Τα Σκόπια έχουν γίνει άνω κάτω από τις αποκαλύψεις για τηλεφωνικές υποκλοπές από τις οποίες προκύπτει ότι υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος του Νίκολα Γκρούεφσκι, εκφράζονται ιδιαίτερα απαξιωτικά και με προσβλητικό τρόπο για τους Αλβανούς των Σκοπίων, οι οποίοι αποτελούν το 25% του πληθυσμού της χώρας.

«Εγώ δεν μπορώ να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι και να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους» ανέφερε ο Άρμπεν Λαμπένιστα.

Να θυμίσουμε και μία προφητεία του Αγίου Παισίου για τα Σκόπια σε κάποιον που ανησυχούσε για τις εχθρικές επιβουλές εναντίον της πατρίδος, έδωσε την εξής ελπιδοφόρο απάντηση: «Κι αν μου πουν ότι δεν υπάρχει Έλληνας, εγώ δεν ανησυχώ. Μπορεί ο Θεός να αναστήσει έναν Έλληνα. Φτάνει ακόμη και ένας».

Παρομοίαζε το κράτος των Σκοπίων με οικοδόμημα που είναι κτισμένο με τούβλα και Φαρσαλινούς χαλβάδες, που είναι κομμένοι σε σχήμα τούβλων και που είναι φυσικό κάποτε να καταρρεύσει.

newsnowgr.com

hellas-now.com

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι