Οι χριστιανοί στην Μ.Ανατολή έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού

 

east-700x438

Ο Ρώσος πρόεδρος Β. Πούτιν δήλωσε ότι η κατάσταση των Χριστιανών στη Μέση Ανατολή είναι «απαίσια, και η διεθνής κοινότητα λαμβάνει  ανεπαρκή μέτρα για την προστασία τους.

«Στη Μέση Ανατολή για τους χριστιανούς, η κατάσταση είναι φοβερή. Έχουμε πολύ χρόνο να μιλάμε γι “αυτό, και πιστεύουμε ότι η διεθνής κοινότητα δεν πράττει  αρκετά για να προστατεύσει το χριστιανικό πληθυσμό της Μέσης Ανατολής», δήλωσε ο  Πούτιν στους δημοσιογράφους, αναφέρει η ιστοσελίδα religare.ru/2_.

Ο επικεφαλής του Κρεμλίνου τόνισε ότι οι χριστιανοί ζουν και αναπτύσσονται στην Μέση Ανατολή εδώ και αιώνες, μιας και η  περιοχή αποτελεί την  γενέτειρα του Χριστιανισμού. «Είναι λυπηρό το γεγονός ότι αυτήν την δεδομένη χρονική στιγμή η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να προστατεύσει τους ανθρώπους που χρειάζονται την προστασία της , περισσότερο από ποτέ », δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, οι διαπιστώσεις είναι καλό να γίνονται , αλλά πρέπει να ακολουθούνται από συγκεκριμένα σχέδια και δράσεις. Όλοι οι  πολιτικοί ηγέτες, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  ακόμη και ο Πάπας  με τον ένα η τον άλλο τρόπο «διαπιστώνουν» ότι οι χριστιανοί  στην Μέση Ανατολή γίνονται οι «σύγχρονοι μάρτυρες « του χριστιανισμού, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κάνει τίποτα για αυτό.

Αυτό που μένει είναι τα ευχολόγια και οι διαπιστώσεις για χιλιάδες άνδρες , γυναίκες και παιδιά, που « καίγονται ζωντανοί», αποκεφαλίζονται, βιάζονται, βασανίζονται , απάνθρωπα από  ανθρωπόμορφα  τέρατα  που έλκουν την καταγωγής τους στον «μινώταυρο» και στα άλλα ημιανθρώπινα πλάσματα της  ελληνικής μυθολογίας.

24017-first1-6-thumb-large-700x437

Όλες οι μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη απλά κοιτούν, διαπιστώνουν , και κυρίως εκφράζουν την συμπόνια τους , αλλά μέχρι εκεί. Όσο για τον Πάπα , καλά είναι τα κηρύγματα, αλλά μήπως θα έπρεπε να ξεκινήσει μια νέα σύγχρονη σταυροφορία κατά των απίστων στους Αγίους Τόπους;

Πηγή

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι