Ισλαμικό Κράτος: Αυτά είναι τα αυτοκίνητα βόμβες για επιθέσεις αυτοκτονίας

Μεταξύ των φωτογραφιών που έχει «ρίξει» στα social media είναι και οι ακόλουθες φωτογραφίες με τα οχήματα – βόμβες που οδηγούν οι βομβιστές αυτοκτονίας πάνω στις θέσεις των αντιπάλων τους και ανατινάζονται μαζί τους.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, το Ισλαμικό Κράτος μετατρέπει διαφόρων μεγεθών οχήματα σε βόμβες. Από φορτηγά μέχρι ΙΧ, ανάλογα με τον στόχο που θέλει να χτυπήσει.

autokinito-vomba

Μπροστά από τη θέση του οδηγού το αυτοκίνητο δέχεται μια πρόχειρη θωράκιση ώστε ο φενταγίν να μην σκοτωθεί πριν ρίξει το αυτοκίνητο πάνω στο στόχο του για να ανατιναχτεί μαζί του. Μπορεί και βλέπει προς τα που να κατευθυνθεί μέσα από ένα μικρό άνοιγμα στο ύψος των ματιών. Από εκεί σημαδεύει και ορμά.

Στην κάτω φωτογραφία το Ισλαμικό Κράτος επιδεικνύει με υπερηφάνεια το φορτηγό – βόμβα που έφτιαξε για να επιτεθεί στους Κούρδους υπερασπιστές της Κομπάνι τη Δευτέρα.

Οι οδηγοί που αναλαμβάνουν την αποστολή αυτοκτονίας είναι πεπεισμένοι ότι με τον θάνατό τους κερδίζουν την αθανασία και τις απολαύσεις του παραδείσου, παρθένες να τους κρατούν συντροφιά και πλούσια γεύματα αντάξια βασιλιάδων.

Για αυτό τον λόγο και περιμένουν στην ουρά, μεταξύ των τζιχαντιστών, εκείνοι που θα αναλάβουν να εκτελέσουν μια αποστολή αυτοκτονίας. Θεωρούν ότι έτσι εξασφαλίζουν την αιώνια χλιδή και καλοπέραση…

fortigo-autoktonias

 

tribune.gr

Εμφάνιση/απόκρυψη σχολίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Newsletter μας για να μένετε πάντα ενημερωμένοι